<
Saltar al contenido

CINE FÒRUM

Inici » Serveis » Casos d’èxit » Cine fòrum

CINE FÒRUM

Com que els textos audiovisuals tenen el poder d’influir, assentar i crear un imaginari col·lectiu, és essencial llegir-los i analitzar-los des d’un enfocament crític i amb perspectiva de gènere feminista, per això es proposa un cinema fòrum on dotar d’eines a les persones destinatàries perquè interpreten els mitjans sense deixar-se influenciar pels estereotips i mandats que els impregnen. 

  1. BIOGRAFÍA DEL CADÁVER DE UNA MUJER. MABEL LOZANO

En aquest documental treballem la història d’una víctima de trata, assassinada a tirs que ens mira, ens parta i ens consciència.

  • BLACK IS BELTZA II AINHOA. FERMÍN MUGURUZA

Ainhoa naix de miracle a La Paz (Bolívia) després de la mort, en atemptat parapolicial, de la seva mare Amanda. Creix a Cuba i en 1988, als 21 anys, viatja al País Basc per a conèixer la terra del seu pare Manex. En ple conflicte repressiu, coneix a Josune, una periodista compromesa, i la seva quadrilla d’amigues i amics. Quan un d’aquests mor per sobredosi d’heroïna, Ainhoa i Josune parteixen en un viatge iniciàtic que les portarà pel Líban, l’Afganistan i la ciutat de Marsella. Són els últims anys de la Guerra Freda i ambdues s’endinsaran en el fosc món de les xarxes de narcotràfic i els seus estrets vincles amb les trames polítiques.

  • VOCES CONTRA LA TRATA DE MABEL LOZANO

VEUS (contra el tràfic de dones), és un documental que fuig dels tòpics amb els quals sempre es tracta aquest tema per a centrar-se en la denúncia i la sensibilització del que ja es denomina l’esclavitud del segle XXI. El documental és un acostament solidari a les víctimes. 12 dones van participar en ell oferint el seu testimoniatge amb un gran esforç, en haver de recordar davant les cambres la dura experiència soferta, i alhora amb una enorme expectativa, en creure que aquest documental podia contribuir a conscienciar a la societat i a evitar que a altres dones els succeís el mateix que a elles.

  • BIOGRAFÍA DEL CADÁVER DE UNA MUJER. MABEL LOZANO
  • BLACK IS BELTZA II AINHOA. FERMÍN MUGURUZA
  • VOCES CONTRA LA TRATA DE MABEL LOZANO

EL QUE ES PRETÉN

text

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!, podem ajudar-te? Estarem encantats