<
Saltar al contenido

Gimcana

APRENEM IGUALTAT JUGANT

Inici » Serveis » Casos d’èxit » Gimcana

GIMCANA PER LA IGUALTAT

Es tracta d’una activitat de cooperació on les persones participants han de superar una sèrie de proves incorporades en un recorregut i on la cooperació és la que dona sentit al joc. D’aquells jocs tradicionals a aquells més moderns on treballem els estereotips i rols de gènere, a través de proves d’àmbit domèstic, com estendre uns calcetins, aprenem sobre igualtat i feminisme, parlant de dones inventores i descobrint els seus invents, utilitzem un llenguatge igualitari i no sexista amb acudits, refranys i dites i sobretot, en tots els jocs, utilitzem mecanismes de cooperació i no discriminació. 

  • Treballem conceptes de feminisme i la igualtat, i per això és necessari que siga ben entés aquest joc. 
  • Utilitzem la creativitat per trencar els estereotips i canviar el vocabulari sexista a través de les activitats on tractem de millorar el llenguatge que utilitzem cada dia i ser conscients i crítics amb tot allò que diguem.
  • Activitats que fomenten la recerca i la modificació d’acudits, refranys i dites que utilitzen el sexisme com una forma d’expressió.
  • Activitats per tal d’identificar els mecanismes de discriminació i de violència mitjançant els quals es reflectien les diferents conductes que es donen en la societat.
  • Ballem Surrealisme
  • Treballem personatges històrics femenins

EL QUE ES PRETÉN

És que el joc siga el mecanisme on aprendre, compartir i cooperar.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!, podem ajudar-te? Estarem encantats