<
Saltar al contenido

Juga amb mi

LA IGUALTAT COMENÇA A CASA

Inici » Serveis » Casos d’èxit » Projecte Juga Amb mi

EL MILLOR REGAL ÉS QUE JUGUES AMB ELLES I ELLS

Amb aquest projecte s’intenta conscienciar a la població que cal fomentar la igualtat de gènere en el  joc i les joguines, així com la importància de promoure el joc en família i que a més, es pot gaudir també del joc, amb material reciclat.

Amb aquesta campanya interfamiliar l’èxit està  assegurat, ja que la participació de la unitat familiar fa que arribe el missatge d’una forma amena a tota la població. Una manera innovadora i divertida de llançar els missatges i treballar per la igualtat cap a la teva població.

  • 1 Sessió fotogràfica amb les famílies del municipi.
  • 1 Disseny i impressió d’un díptic informatiu amb dissenys de les fotografies elegides.
  • 6 Bàners de 100x100cm exposats al carrer de manera estratègica en els edificis públics de la població on els protagonistes sou vosaltres.
  • 1 Vídeo promocional on es visualitza tota la campanya d’una manera directa.

DEL  ROL DE GÈNERE

Les joguines influeixen en la reproducció de rol de gènere. Determinen en certa manera les aspiracions que tindran les i els més menuts en la seva vida adulta.

ALS JOCS INFANTILS

Escollir quines joguines comprar o regalar no és una tasca fàcil, i més encara seleccionar aquelles que fomenten el seu desenvolupament. Cal procurar, amb intenció i consciència, que les joguines no són exclusives per a un sexe o un altre. A més, tractem de fomentar el joc familiar com la millor manera de passar temps amb ells i elles i en la mesura del possible, no comprar joguines sinó construir-les amb la nostra imaginació.

Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!, podem ajudar-te? Estarem encantats