<
Saltar al contenido

PROGRAMA HUMANITZAR

SEGUEIX EL TEU CAMÍ

Inici » Serveis » Casos d’èxit » Ruta d’apoderament femení

EL PROGRAMA CONSTA DE 3 CURSOS

 1. El CURS BÀSIC d’empoderament, dirigit a dones en risc d’exclusió social, és la ferramenta per adquirir poder i independència i, per tant, millorar la seua situació.
  Compost per tres fases, en aquesta primera, és treballar per aplicar una perspectiva positiva, on crearem un vincle entre el grup a mesura que vagen passant les sessions. Amb tot allò, es pretén aconseguir un compromís important per part de les participants com a pilar fonamental perquè canvien la seua perspectiva i la forma d’estimar-se.
 2. El CURS NIVELL INTERMEDI d’empoderament, manté l’objectiu de donar ferramentes per adquirir poder i independència i, per tant, millorar la vida de les participants; la segona fase busca reforçar aquest objectiu d’una forma personal per mitjà del treball de l’autoestima.
  Partint que el grup ja té un vincle i compromís, continuem sumant esforços perquè es reconeixen com a protagonistes de la seua pròpia vida així com les encarregades de decidir com viure-la acceptant les seues circumstàncies i construint hàbits que ajuden a interpretar les vivències en positiu.
  Treballar l’autoestima ens ajudarà a acceptar millor els canvis i a desenvolupar la resiliència davant l’autoexigència i la no acceptació per part de la societat patriarcal de qualsevol aspecte del nostre cos, forma de ser o de la nostra vida. Aquestes sessions són necessàries, ja que vivim en una societat capitalista que esprem a les dones perquè encaixen en el model hegemònic de la perfecció, de la bellesa, i la feblesa i analitzar l’autoestima en totes les seues variants, ens permet saber quines són les nostres fortaleses i punts a millorar i, per tant, podem avançar. Intentarem aconseguir els nostres objectius sempre basant-se en l’acceptació i tolerància, i això, augmentarà la nostra capacitat d’èxit.
 3. El CURS NIVELL AVANÇAT d’empoderament, manté l’objectiu de donar ferramentes per adquirir poder i independència i, en conseqüència, millorar la vida de les participants; la tercera fase busca, assolir-ho des d’un altre punt de vista en el que s’implica la seua participació en la societat.
  Tractarà sobre l’apoderament femení que implica la seua participació en tots els sectors i nivells de l’activitat social (món productiu), construint així noves realitats més justes i estables basant-se en el desenvolupament, la sostenibilitat, els drets humans, la millora de la qualitat de vida i per descomptat la igualtat des de l’equitat, en definitiva, generant consciències crítiques basades en el moviment feminista.
Obrir xat
Necessites ajuda?
Hola!, podem ajudar-te? Estarem encantats